"Koska meitä käsketään" - Kiimingin koulujen 150-vuotisjuhla

Lauantai 27.12.2008


"Koska meitä käsketään" -juhla Kiimingin 150-vuotisjuhlavuoden yhtenä tapahtumana oli yksi mieliinpainuvimmista muistoista ja kokemuksistani koululaitoksemme taipaleella. Olen ollut opettajan työstä nyt eläkkeellä neljä vuotta ja oli hienoa saada kutsu tähän juhlaan paitsi luottamushenkilöroolissa myös opettajan näkökulmasta. Sehän ei koskaan kuole eläkkeellä ollessakaan.

Satu Kreivi-Palosaaren ansiokas sanoitus ja Tuomo Nikkolan upea sävellystyö yhdessä lasten kuorojen ja soolojen sekä dramatisoinnin kanssa tekivät juhlasta todella upean! Siinä oli tekemisen iloa ja meininkiä. Toivoisin, että sen esittäminen ei jäisi vain yhteen kertaan, vaan että voisimme saada sen muissakin yhteyksissä esiin uudelleen. Niin taitavaa työtä se oli. Taltiointia pitäisi vakavasti harkita sanoittajien ja säveltäjien luvalla tietysti. Se on pääomaa, joka pitäisi tallentaa muillekin. Lämmin kiitos kaikille!

Kuten juhlankin lopuksi totesin; Kiitos paitsi sanoittajalle ja säveltäjälle myös erityisesti oppilaille ja opettajille! Teistä voi 150-vuotinen Kiimingin kunta olla todella ylpeä!

Avainsanat: Koulaitoksen historia Kiiminki


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini