Opiskelijanuoren yritteliäisyys

Tiistai 20.7.2010 - Marjo Korhonen


Opiskelijanuoren yritteliäisyys

Koko kesän olen kotona Jäälissä ollessa ajellut yliopistossa opiskelevan Anna Kummalan jäätelökioskilla Jäälihallin vierellä urheilukentän laidalla.Ingmanin jäätelövalikoima sattuu vielä sopimaan omaan maidottomaan menuuni, sillä jopa kahta lajia, tofutoffeeta ja mansikkasorbettia, voin valita ja se on paljon, sillä Valion valikoimassa ei ainakaan minun tietääkseni jäätelökioskeissa ole ollut vastaavaa.

Mutta ei ollut tarkoitukseni omista mieltymyksistäni jäätelöihin puhua, vaan siitä, miten ihailen tuon Annan ja tietysti perheensäkin tukea ja sitkeyttä perustaa oma työpaikka kesäksi, kun ei niitä kesätyöpaikkoja muuten ole liiemmälti tarjolla. Ilahduin myös siitä, että tämän yrittäjyyden jopa Helsingin Sanomat olivat kesän alussa noteeranneet ja se on aika harvinaista, että pohjoisen uutiset ylipäänsä julkaistaan. Mutta hyvä HS! Se oli hyvä esimerkki monille muille, että voi harkita jotain omaa työtäkin, jolla ansaintalogiikkaa.

Nuorten työllistämisestä voisi pitää pitkän luennon, mutta tämän blogin tarkoitus olisi mainostaa tuon mukavan sosiaalialalla kouluttautuvan Annan kioskia.

Poiketkaa siis hyvät ystävät ja kylänmiehet ajaessanne Kuusamontietä (valtatie 20) Jäälin kohdalla urheilukentän valoista noin 100m ja olette jo kylmien viilentävien herkkujen äärellä ja Anna saa opiskelurahoja ensi talveksi! Kioski on auki klo 10-20 joka päivä vielä elokuun puoleen väliin...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini