Syysloma

Tiistai 26.10.2010 - Marjo Korhonen


Ajatuksia syyslomalla

 

Jälleen on vierähtänyt kuukausia viime blogin kirjoittamisesta, vaikka se ei tarkoita sitä, ettenkö kirjoittaisi joka päivä päiväkirjaa...

Aika vain ei tahdo riittää kaikkeen ja tämä julkinen päivitys on jäänyt vähemmälle. On ollut kyllä aika kiirettäkin, kun monikuntaliitosselvitys on edennyt tänä aikana yhdistymishallituksen muodostamiseen ja yhdistymishallituksen toimintakin on alkanut jo vauhdilla.

Mutta syysloman olen nyt ajatellut pyhittää rennompaan menoon ja minun kohdallani se tarkoittaa paitsi nukkumista tarpeeksi pitkiä yö- ja kenties päiväuniakin myös hiukan hemmotteluhoitoja ja pyrkimystä lukea yöpöydällä olevia monia kesken olevia kirjoja loppuun. Ranskalaiset kengät jo lopetin, mutta piti palata jonkin verran takaperin, kun oli muistista kadonnut jo jotain olennaista...No kertaus on ...:)

Nyt luen niinikään kesken olevaa Koneen Ruhtinasta, jonka kyllä luin kursorisesti kerran, mutta nyt luen sitä ääneen autossa miehelleni eli olen elävä äänikirja.:)

Stalinin lehmätkin vielä pitää lopetella ja monta muuta romaania. Loman jälkeen saa vasta vuoronsa työhön liittyvä kirjallisuus...

Muitakin kirjallisia tehtäviä on viikon menussa ja siivoustakin, ainakin työhuoneessa, joka on sähköiseen kokouskäytäntöön siirtymisestä huolimatta vielä pullollaan paperia....? Mappisulkeiset pitäisi tehdä.

Julkilupaus kävelylenkeistä päivittäin ja hierojalla joka toinen viikko ja uintiakin väliin, niin olisko tuo paha, jos vaikka onnistuisinkin pitämään lupauksen... katsotaan.

Lastenlapsienkin vuoro on tietysti tällä viikolla edes pikkuriikkisen...

Mahtaa käydä viikko naftiksi, mutta yrittänyttä ei laiteta ja tekemättömät työt ne eniten vaivaavat, eivät tehdyt!

Hyvää lomaa muillekin, kukin tyylillään!:)

Avainsanat: Rentoutuminen, ulkoilu, lukeminen, kulttuuri


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini